Om Bico


Bico Bygg og Innredning (Bico) er en sørlandsbedrift med røtter tilbake til 1953. I dag er Bico en morderne, fremtidsrettet bedrift med omkring 130 dyktige medarbeidere. Bedriften har solid kompetanse i å lede prosjekter, og bidrar aktivt til å utvikle nye løsninger for boliger, næringsbygg, butikker, restauranter, hoteller og fritidsboliger.
 

Bico har produsert og levert valgutstyr til norske kommuner siden 2011. Bortimot 300 kommuner har i dag tatt i bruk den nye designløsningen, kalt Blanke Ark. Løsningen skal sørge for en nasjonal enhetlig ramme rundt valg og forenkle gjennomføringen.

Avdeling for butikksystemer
Siden 2010 har Bico satset på butikksystemer og spesialinnredninger. Selskapet har opparbeidet seg solid kompetanse på området. I dag produserer og leverer Bico butikkinnredning og materiell til blant annet kjeder som Apotek 1, Boots, Posten Norge, Norsk Tipping, Tanum og Airport Retail Group.

- Butikksystemer og spesialproduksjoner er et satsingsområde hos Bico. Vi tar hånd om hele prosessen, fra prosjektledelse og design til produksjon og levering av butikkinnredninger og displayløsninger. Bico er i dag et av Norges ledende miljøer innenfor utvikling og levering av butikk-konsepter, sier administrerende direktør Øystein Glad i Bico.

Varelager og logistikk
Selskapet har hovedlager og logistikksenter lokalisert på Vinterbro utenfor Oslo. Etter montering, pakking og kontroll blir produktene distribuert fra hovedlageret ut til kundene. Bico sørger alltid for en rasjonell transport med hensyn til både tid og kostnader.

Rammeavtale med Valgdirektoratet
Bico har i dag en rammeavtale med Valgdirektoratet – som er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet – om produksjon og levering av valgutstyr til kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2019 og stortingsvalget høsten 2021.
Norske kommuner kan bestille valgutstyr gjennom denne avtalen uten å måtte gå ut i egen anbudskonkurranse.

Besøk hjemmesiden: www.bico.no